WIE ZIJN WIJ

wij zijn Mathilde & Sandra

2012

We starten allebei, los van elkaar, als coach, trainer & adviseur op het raakvlak van mens & werk. Sandra zet KommonSens op, Mathilde Brood Coaching

2014

Bij toeval komen we elkaar tegen: we werken allebei als coach in een project van VOV. Het klikt en we zoeken elkaar na het project op om zakelijk te sparren.

2015

Samen werken willen we! Dat lukt, we halen onze eerste gezamenlijke opdrachten binnen als (loopbaan)- coaches en als teamtrainers. Onze eigen bedrijven blijven ondertussen ook in de lucht.

2016

Onze gezamenlijke klantenportefeuille groeit. Het wordt tijd onze samenwerking een officiëler jasje te geven. Daarom richten we samen maatschap De Co-operatie op. Onze individuele bedrijven blijven ondertussen slapend bestaan.

2018

We kiezen. Al onze energie en werkgeluk zit in De Co-operatie, onze solobedrijven heffen we op. We bekrachtigen de stap en delen voortaan een Co-operatie-kantoor aan de Hoefstraat in Tilburg.

Gezamenlijk bedrijf. Dat betekent bij ons: we leveren beiden alle diensten in ons bedrijf. Natuurlijk blijven we daarnaast ook onszelf. Klik op één van de foto’s en je leest meer over ons. En ja, natuurlijk maken we schaamteloos gebruik van elkaars kwaliteiten en expertises.