DUURZAME INZETBAARHEID

hoe blijf jij goed & gelukkig?

Duurzame Inzetbaarheid, wat is dat eigenlijk? Je kunt er boeken vol over schrijven. Kort en simpel: alles wat jij doet om actief, betrokken, bewust bezig te blijven met je loopbaanontwikkeling. Dat helpt jou regie te voeren op je loopbaan, eigen keuzes te maken die je goed & gelukkig is in je werk laten zijn en blijven. Werken aan duurzame inzetbaarheid is leuk. Er ligt geen probleem wat opgelost moet worden, er speelt geen gedoe op je werk, je wordt niet met een opdracht van ‘je baas’ naar een coach gestuurd. Je bent uit eigen beweging bewust, gestructureerd, actief bezig met jezelf te ontwikkelen op de manier die voor jou plezierig is.

Luxedingetje? Dacht het toch van niet. We werken zóveel uren van ons leven. Als jij in die werktijd de dingen doet waar je energie van krijgt, intrinsieke motivatie aan ontleent en zin hebt om die dingen te doen waar je plezier, voldoening en resultaat mee behaalt is dat een win-win-win situatie. Jij hebt plezier in je werk, je werkgever heeft een gelukkige medewerker die minder snel uitvalt en levert wat-ie moet leveren, en privé ben jij een gelukkig en tevreden mens. Want mens en werk zijn toch met elkaar verbonden?

Alles wat jij aan loopbaanonderzoek of persoonlijke ontwikkeling onderneemt valt onder de kop ‘duurzame inzetbaarheid’. Daarnaast hebben wij drie compacte trajecten die je helpen duurzaam inzetbaar te blijven. Je vergroot er je zelfkennis mee, je staat bewust stil bij wat jij zelf kunt doen om goed & gelukkig in je werk te blijven en ze helpen je eventuele stappen te zetten op loopbaanvlak.

goed & gelukkig in je werk
meer grip op je eigen werkgeluk
persoonlijk leiderschap
meer regie wil in werk & leven
dealen met werkdruk
eindelijk iets aan eigen werkdruk doen