SANDRA ARINK

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om ‘gelukkig’ te zijn in je werk. Na mijn school- en studietijd, ben ik steeds van de ene in de andere baan gerold. Tot mijn pensioen op deze manier doorgaan vond ik geen optie. Dus het roer omgegooid; bewust gekozen voor een passende studie en een andere beroepsrichting ingeslagen. Inmiddels ben ik, samen met Mathilde, sinds 2016 eigenaar van De Co-operatie.

Met plezier werken gaat niet alleen over het verdienen van inkomen. Werken geeft sociale contacten, persoonlijke ontwikkeling, zelfredzaamheid en het maakt dat je kunt bijdragen aan de maatschappij. Het is fijn wanneer je werk je energie geeft en voldoet aan wat je kunt én wilt. Als je het gevoel hebt dat dit bij jou niet (meer) het geval is, dan kun je bij mij terecht.

Vertrouwen, samenwerken en humor zijn belangrijke ingrediënten van mijn persoonlijke adviesstijl. Daardoor voelen mensen zich gezien en durven ze uit hun comfortzone te stappen. Uitzoeken wat hun kwaliteiten, talenten en vaardigheden zijn geeft duidelijkheid en zelfvertrouwen. Dit maakt dat mensen in beweging komen én beter in hun vel zitten. Mijn HR-achtergrond, in combinatie met een open blik, zorgt voor een goede samenwerking met mijn coachees. En levert een pragmatische aanpak, realistische doelen en concrete resultaten.

Ik woon in Tilburg met man en studerende dochter, sport, lees en wandel graag, mét of zonder hond. Ben niet meer van het stappen, maar dansen is nog steeds leuk.

Heb je al kennisgemaakt met mijn collega Mathilde van der Pol?

Contact