INTERVISIE

maak je tijd om echt te kijken?

Intervisie is een krachtig instrument om met en van elkaar te leren. Het maakt leren persoonlijk, toegesneden op wat je op dat moment bezighoudt en direct toepasbaar op je dagelijkse werk. We hanteren intervisiemodellen die zeer gestructureerd zijn maar wel praktisch en eenvoudig toepasbaar blijven. We hechten veel waarde aan de sfeer. Veiligheid en humor vinden we belangrijk. De intervisieopbrengst is daardoor hoog. Voor degene wiens case onder de loep lag, maar ook voor mensen die geen case inbrachten.

Als je je team wilt stimuleren zelfstandig te leren, en dat leren praktisch, alledaags en persoonlijk wilt maken, is intervisie een prachtig instrument. We praten graag met je door over hoe dat er binnen jouw organisatie eruit zou kunnen zien. Los van dit maatwerk runnen we structureel intervisie voor ondernemers en voor leidinggevenden.

Soep met Brood: intervisie met een extra voor leidinggevenden

Wie leiding geeft, wil scherp gehouden worden. Dat leidinggeven een solistisch beroepsbestaan is, weet je wel, maar vind je niet altijd prettig. Daarom zoek je collega leidinggevenden om mee te sparen en inzichten te verwerven waar je de volgende dag meteen mee aan de slag kunt. Intervisie binnen je eigen organisatie regelen is niet altijd de oplossing die je zoekt. Daarom is er dus Soep met Brood. Dat is onze niet-alledaagse intervisieformule voor leidinggevenden. Deze leidinggevenden kennen elkaar niet van het werk. Vijf keer per jaar, aan het eind van hun werkdag, is de tafel op ons kantoor voor hen gedekt. Dan gaat er 3 uur lang gewerkt worden, onder het genot van, ja, soep en brood. Zij nemen hun cases mee. De intervisie wordt helder begeleid: zonder keurslijf maar wel trefzeker, en gericht op opbrengst voor alle deelnemers. Vijf keer per jaar, dus, in het centrum van Tilburg.

We werken bewust met kleine groepen, net buiten werktijd en er wordt voor je gekookt. De opbrengst is hoog, de sfeer goed, het eten lekker. Dat maakt Soep Met Brood een exclusief product. Een reeks van vijf intervisiebijeenkomsten kost € 795,- Wil je aanschuiven? Zoek even contact met Mathilde!

Ondernemersintervisie De Carrousel 

De meest gehoorde vraag van zzp’ers: waar vind ik collega’s om mee te sparren? Je ként natuurlijk wel andere ondernemers, maar open en bloot je kaarten op tafel leggen doe je niet zomaar. Troost je: je mede-ondernemers zitten in hetzelfde schuitje. In onze Carrousel vind je de veilige setting en de drive om elkaar door goede vragen verder te helpen. Je komt maandelijks met een kleine groep ondernemers samen. Ieder brengt zijn of haar eigen ondernemersvragen mee. Wij bieden structuur, verdieping en zorgen dat ieder aan bod komt. Je kijkt mee in elkaars ondernemerskeuken, komt tot inzichten en vindt de drive om aan te pakken. Want elke Carrousel eindigt met een actielijst. En daar komt iedereen de volgende keer weer op terug…