LOOPBAANONDERZOEK

welk spoor volg jij?

Wat geeft jou energie en werkplezier? Zit je nog op de goede plek? Zit je vast in saai werk en lekt je energie weg? Toe aan een volgende stap maar je weet niet welke? Als je nou eerst eens uitzoekt waar je écht gelukkig van wordt op je werk, zijn je concrete vervolgstappen beter in te vullen…

Wie ben je, wat kun je, wat wil je? Centrale vragen in loopbaanonderzoek. Het is vaak niet zo eenvoudig die in je eentje te beantwoorden. Dat lukt wél als je gestructureerd, met aandacht en regelmaat met je loopbaanvraag aan de slag gaat. Wat zijn je sterke kanten, waar ben je goed in? Wat drijft je, wat beweegt jou in je werk? Welke vaardigheden beheers je, welke kennis en ervaring heb je? Maar ook: in welke bedrijfscultuur voel jij je prettig en waar niet?

Onze loopbaanonderzoeken leveren je een helder beeld op van wie jij in je werk bent, wat je kunt en wat je wilt.

Gratis kennismaken doen we altijd. Een loopbaantraject is persoonlijk en onderzoeken of het ‘klikt’ is so wie so een goed idee. Je kunt het vervolgens bij een stevige loopbaancheck houden. Je kunt je onderzoek ook verder uitbreiden met een persoonlijk loopbaanprofiel, dat je aan de hand van je onderzoek samen met ons opstelt. Dat profiel is je leidraad bij je vervolgstappen. Wil je nog verder de diepte in, breiden we de coaching nog verder uit en zijn we (bijna) onbeperkt voor je bereikbaar. We helpen je dan ook om je loopbaancommunicatie aan te passen aan je kersverse profiel.

Ben je op zoek naar een nóg verdergaande vorm van loopbaancoaching? Kijk dan even op bij outplacement- of reïntegratie.

loopbaancheck
loopbaanboost
loopbaanexpeditie