LOOPBAANONDERZOEK

welk spoor volg jij?

Wat geeft jou energie en werkplezier? Zit je nog op de goede plek? Zit je vast in saai werk en lekt je energie weg? Toe aan een volgende stap maar je weet niet welke? Als je nou eerst eens uitzoekt waar je écht gelukkig van wordt op je werk, zijn je concrete vervolgstappen beter in te vullen…

Wie ben je, wat kun je, wat wil je? Centrale vragen in loopbaanonderzoek. Het is vaak niet zo eenvoudig die in je eentje te beantwoorden. Dat lukt wél als je gestructureerd, met aandacht en regelmaat met je loopbaanvraag aan de slag gaat. Wat zijn je sterke kanten, waar ben je goed in? Wat drijft je, wat beweegt jou in je werk? Welke vaardigheden beheers je, welke kennis en ervaring heb je? Maar ook: in welke bedrijfscultuur voel jij je prettig en waar niet?

Onze loopbaanonderzoeken leveren je een helder beeld op van wie jij in je werk bent, wat je kunt en wat je wilt.

Gratis kennismaken doen we altijd. Een loopbaantraject is persoonlijk en onderzoeken of het ‘klikt’ is so wie so een goed idee. Je kunt vervolgens kiezen hoe intensief en hoe vaak je met je loopbaan aan de slag wilt. Misschien wil je vooral je CV en je LinkedIn-profiel aanpakken, en je (loopbaan)gespreksvaardigheden oefenen. Als je vooral uit bent op beter weten wat je kunt en wilt, kun je beter aan aan de slag met dat eerst goed uitzoeken. Je komt dan tot een persoonlijk loopbaanprofiel, dat je leidraad is bij je eventuele vervolgstappen. Wil je je arbeidsmarktcommunicatie aanpakken en richten op je nieuwe perspectief? Dan maken we samen met jou je CV en LinkedInprofiel perfect en breiden we de coaching nog verder uit. Dan zijn we (bijna 😉 ) onbeperkt voor je bereikbaar.

Ben je op zoek naar een nóg verdergaande vorm van loopbaancoaching? Weet je bijvoorbeeld dat je weg wilt (of moet) bij je huidige werkgever? Of ben je uitgevallen en wil je graag weer aan de slag? Of heb je ons gevonden naar aanleiding van een advies van het UWV? Kijk dan even bij outplacement- of reïntegratie.

CV, LinkedIn & gespreksvaardigheden
loopbaan APK
volledig loopbaantraject