MATHILDE VAN DER POL

Daadwerkelijk van betekenis zijn voor anderen en doen wat bij je past. Deze twee drijfveren geven sturing aan mijn werk en mijn leven.

In mijn werk ben ik extravert. Ik combineer een directe stijl met een sterk empathisch vermogen. Ik kom snel tot de kern en leg de vinger op de zere plek. Ik ben opmerkzaam en persoonlijk. Lastige thema’s durf ik aan te snijden. Mijn werkervaring als therapeut is daarbij behulpzaam. Mijn klanten maken in hun trajecten een duurzame verandering door die impact heeft op zowel hun werk als op persoonlijk vlak. Een andere baan, nieuw loopbaanperspectief, anders met je werk omgaan, privé-issues oplossen, verder komen in je persoonlijke ontwikkeling als leidinggevende…

Ik woon in Tilburg sinds m’n 18e. Rond m’n 30e maakte ik een loopbaanswitch omdat ik me niet gelukkig voelde in m’n werk. Sinds die tijd werk ik op het raakvlak van mens & werk: als loopbaancoach, als coach bij werkgebonden en persoonlijke issues, en als intervisietrainer.

Ik ben de 50 gepasseerd. Met man en kinders (drie leuke pubers) woon ik in het centrum van Tilburg. Ik zwem in buitenwater, kook, lees, wandel. Ik heb het nooit koud en heb altijd zin in koffie.

Heb je al kennisgemaakt met mijn collega Sandra Arink?

Contact