PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

waar wil je heen?

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Wat doe jij als het even niet lukt of even niet loopt? Hoe deal jij dan met de balans tussen werk en privé, bijvoorbeeld? Of hoe zorg je ervoor dat je beter in je vel gaat zitten of gedoe op je werk oplost? Onderwerpen op het raakvlak van mens & werk uitzoeken en aangaan kun je bij ons. We zijn ook graag  je vriendelijke stok achter de deur.

Je kunt bij ons kort en intensief aan de slag of er iets meer de tijd voor nemen. Dat je in beweging komt staat vast. We starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dat gesprek check je natuurlijk of het voor jouw gevoel klikt. Als jij je namelijk op je gemak voelt en vrijuit kunt spreken, kom je echt toe aan wat er daadwerkelijk speelt.

Meestal heeft je behoefte aan coaching te maken met iets wat concreet speelt op je werk. In het kader van persoonlijk leiderschap, of omdat je behoefte hebt aan een extern klankbord en van een afstand naar de situatie kijken, wat best lastig blijkt in de waan van de dag. We spreken daarnaast ook leidinggevenden die de coachingsgesprekken gebruiken om vrijwillig en persoonlijk te leren. Op regelmatige basis gesprekken met ons inboeken is daar een oplossing voor.

dagje doorpakken
Persoonlijke coaching
Executive coaching