SPECIAL EFFECTS

wat wil je nog meer?

Onze ‘special effects’ zijn trainingen, workshops en andere afgebakende programma’s die je op een verrassende manier in contact met wat jou beweegt in werk (en leven). Want we brengen je graag in beweging als het om werkgeluk gaat… We ontwikkelen ook regelmatig nieuwe ‘special effects’.

Het aanbod varieert: van speciale intervisie voor leidinggevenden Soep met Brood tot workshops Personal Branding of ons mooie half-jaar-programma businesscoaching. Op verzoek kunnen we de specials ook in company aanbieden. Mocht het ‘special effect’ dat jij zoekt er niet bij staan, dan bel of mail ons gerust. Misschien hebben we hem nog niet online gezet, maar doen we het al wel. Of misschien spelen we met die gedachte om het te gaan doen maar zoeken we nog een leuke opdrachtgever om de klus voor uit te voeren…

………………………………………………………………………………………………………

SPECIAL EFFECT – training stressmanagement – € 1195,- ex btw

Als je werkt, ervaar je druk. Dat hoeft geen probleem te zijn. Maar soms wordt het wat lastiger ermee te dealen. Hoge eisen, moeten presteren, voortdurende verandering, veel werk moeten doen in weinig tijd. Hoe tevreden ben jij eigenlijk met hoe jij daarmee omgaat? In deze training Stressmanagement leer je er nuchter mee te dealen. Je (h)erkent je valkuilen, ontwikkelt alertheid en gaat flexibeler om met stress.  Je leert jezelf bijsturen vóórdat het werkpaard met je op de loop gaat. Je kweekt mentale spierballen. Druk blijft het, maar jij kunt er wel beter mee dealen.

‘Bekijk het maar’ is gebaseerd op inzichten uit mindfulness, flow en mindsets. Het programma bestaat uit:

  • individuele intake
  • 2 maal 1-op-1 sessie van 1,5 uur
  • 6 trainingsbijeenkomsten

 

SPECIAL EFFECT – De Ploeg Tilburg ondernemersondersteuning – van € 175,- tot € 2795,-

  • half jaar intensieve ondersteuning in een groep van mede-ondernemers
  • na afloop van het traject gaat die groep door als intervisieteam
  • training ondernemersvaardigheden plus individuele coaching plus training intervisie voor ondernemers
  • subsidiemogelijkheden voor ondernemers met (tijdelijk) smalle beurs dankzij Stichting De Ploeg Tilburg

 

SPECIAL EFFECT – workshop personal branding

Het motto van de workshop Personal Branding is ‘ken jezelf – wees jezelf – laat jezelf zien’. Je gaat een ochtend aan de slag met jouw persoonlijke merk. Je gaat naar huis met je merkpersoonlijkheid helder in beeld, concrete en persoonlijke feedback en werkmateriaal om thuis op voort te borduren. Daarna kun je met meer zelfvertrouwen en helder onderbouwd je eigen sterke merk zijn.

 

SPECIAL EFFECT – workshop netwerken

• Vind je netwerken lastig?
• Wat werkt en wat niet? Hoe ‘netwerk’ je prettig en effectief?
• En wat heb je nodig om goed te kunnen netwerken?

Het is alom bekend: netwerken werkt! Netwerken is een onontbeerlijke vaardigheid bij het zoeken naar nieuwe opdrachten, maar het écht doen is toch wat anders. Deze workshop neemt je mee in de principes rondom netwerken. Welke mogelijkheden heb je allemaal tot je beschikking om te netwerken en hoe doe je dat effectief? Deze workshop brengt je nieuwe tips en ideeën. En hij zet je ook direct aan het netwerken, handig!